تاکنون در سایت دندانپزشکی ولنجک مطالب مختلفی درخصوص ایمپلنت های دندانی بیان شده است. که می توانید با مراجعه به این بخش مطالب مربوط به ایمپلنت های دندانی را مشاهده کنید. در این بخش نیز توضیحاتی درباره ایمپلنت های دندانی ارائه خواهد شد که امیدواریم مفید واقع شوند.
بدیهی است که لازم است ایمپلنت های دندانی از همان مراقبت و توجهی برخوردار گردند که در دندان های طبیعی انجام می گردد. یعنی به طور صحیح و کامل از دندان های ایمپلنت مراقبت شود.
اگرچه گفته می شود ایمپلنت های دندانی مانند دندان های طبیعی دچار پوسیدگی دندانی نمی شوند, اما لازم است گفته شود که میکروب های دهانی می توانند تحت شرایطی به لثه اطراف ایمپلنت آسیب زده و اگر اقدامی صورت نگیرد می تواند آسیب های جدید وارد کرده, حتی باعث به خطر افتادن ایمپلنت دندانی بشود.
پس حفظ و رعایت بهداشت دهانی و توجه و مراقبت شخصی به طور روزانه در کنار مراجعات زمانبندی شده به دندانپزشکی مربوطه جهت چکاپ ضرورت داشته و از اهمیت قابل توجهی برخوردار می باشد. پس توصیه می شود تا زمانی که تصمیم جدی به مسواک زدن دندان ها و دندان ندارید ، برای نصب ایمپلنت اقدام نکنید.
هزینه ها و تعرفه های ایمپلنت نسبت به سایر خدمات دندانپزشکی بیشتر می باشد. این هزینه ها شامل هزینه جراح و متخصص پروتز، هزینه لابراتوار پروتز و هزینه قطعات مصرفی در جراحی و کاشت ایمپلنت دندان می باشد. البته ممکن است دندانپزشک بتواند از سایر روش ها با هزینه کمتری نیز برای ترمیم دندان استفاده کند, اما گفته می شود که هیچ کدام از روش ها نمی توانند کیفیت و عمر ایمپلنت های دندانی را داشته باشند. ایمپلنت دندان به خوبی جایگزین دندان از دست رفته شده و مانند دندان طبیعی عمل کرده و کیفیت و عمر بالاتری نسبت به سایر روش های دندانپزشکی دارد.
متاسفانه اینگونه بیان می شود که گاها و در برخی از تبلیغات هزینه خدمات را کمتر و ارزان تر از مقداری که می باشد اعلام میکنند و بعدا از مشتری هزینه هایی تحت عنوان هزینه روکش و هزینه پودر و . . . گرفته میشود.
توصیه می شود قبل شروع درمان از تمامی هزینه های درمانی آگاهی لازم را پیدا کنید و همچنین با یک متخصص ایمپلنت خوب مشورت داشته باشید.