گاهی دندان های به دلایل مختلف دچار شکستگی یا خرابی و پوسیدگی می شوند و نیاز به ترمیم پیدا می کنند. یکی از روش های ترمیمی برای دندان های آسیب دیده روکش دندان می باشد. در این روش درمانی, روکش تمامی سطح دندان را پوشش می دهد تا دندان دیگر مشکلی نداشته باشد.
روکش دندان شکسته
چنانچه دندان فردی به دلایل مختلفی شکسته بشود, ابتدا بخش آسیب دیده و شکسته توسط دندانپزشک پر می شود و سپس بعد ترمیم روکش روی دندان قرار می گیرد. در چنین وضعیتی قبل از پر کردن دندان, دندانپزشک از بی حسی موضعی استفاده می کند.
روکش دندان پوسیده
اما اگر چنانچه دندان فردی دچار پوسیدگی شده باشد, ابتدا بخش آسیب دیده و پوسیده شده توسط دندانپزشک تراش داده می شود و سپس روکش روی دندان قرار داده می شود.
نحوه روکش دندان توسط دندانپزشکان چگونه انجام می شود؟
البته قبلا در مقالاتی با عناوین مراحل نصب روکش دندان و ترمیم تاج دندان شکسته توضیحاتی داده شده است که ما در این مقاله از دندانپزشکی ولنجک نیز در این مورد توضیحاتی را ارائه می دهیم, با ما همراه باشید:
نحوه روکش دندان به اینگونه می باشد که ابتدا دندانپزشک قالبی را از دندان آسیب دیده تهیه می کند و آن را ب لابراتوار برای ساخت روکش مورد نظر و مخصوص دندان ارسال می کند, قالب گیری دندان ها توسط ابزارهای اسکن دیجیتالی و یا قالب گیری قالب مخصوص دندانپزشکی ها انجام می شود.
سپس دندانپزشک با استفاده از بررسی هایی که انجام می دهد تا زمان آماده شدن روکش اصلی یک روکش موفقت بر روی دندان آسیب دیده قرار می دهد تا فرد بتواند تا زمان آماده شدن روکش اصلی از دندان هایش استفاده کند.
سپس در آخر دندانپزشک روکش دائمی را جایگزین روکش موقت دندان کرده و روکش دندان را به گونه ای تنظیم می کند که به خوبی با دندان های دیگر هماهنگ شده و مشکلی نداشته باشد.
1 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید
اگر روکشی بعد از ۵ ماه آسیب ببینه و قسمتی ازش بشکنه چه باید کرد؟ ایا پزشک هزینه رو باید متقبل شه یا بیمار؟؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایی.