پوسیدگی دندان چگونه ترمیم می شود؟

علت ایجاد پوسیدگی های دندانی عدم رعایت بهداشت دهان و دندان ها و تجمع باکتری هایی روی دندانها می باشد. این باکتری ها اسید ترشح می کنند و این اسید باعث خرابی و آسیب دیدن مینای دندان و عاح دندان می شود.

پوسیدگی دندان ها به روش های مختلفی ترمیم می شود که ما در اینجا به ۲ مورد یعنی ترمیم دندان با کامپوزیت و آمالگام اشاره خواهیم کرد.

ترمیم دندان با کامپوزیت

امروزه کامپوزیت ها از متداول ترین روش های ترمیم و پر کننده های دندانی می باشند و رنگشان مشابه رنگ طبیعی دندان ها است. کامپوزیت ها مقاومتبالایی دارند و با رعایت صحیح بهداشت دهان و دندان بسیار مناسب عمر می کنند.

زمانی که دندانپزشک در اول کار برای ترمیم دندان کامپوزیت را درون حفره دندان قرار می دهد، کامپوزیت به صورت خمیر می باشد. به همین علت بعد از قرار گرفتن در حفره دندان، خمیر کامپوزیت شکل دقیق محل مورد نظر را بخود می گیرد. کامپوزیت بصورت لایه لایه و با دقت دندانپزشک بر روی دندان قرار می گیرند. تا زمانی که پوسیدگی دندان کاملاً پر شوئ. سپس لازم است کامپوزیت در محل مورد نظر بخوبی فیکس و محکم بشود. این کار نیز با یک نور ماورا بنفش توسط دندانپزشک انجام می شود تا کامپوزیت بر روی دندان سفت شود.

ترمیم دندان با آمالگام

بسیاری از افراد ترمیم های آمالگامی دندان را یک پر کننده نقره ای رنگ می شناسند. در ترمیم های آمالگامی دندانپزشک قبل از قرار دادن آمالگام در محل پوسیدگی، آمالگام را با استفاده از دستگاه مخلوط کننده آماده می کند. در زمان استفاده، آمالگام محکم در حفره دندانی قرار می گیرد تا این اطمینان حاصل شود که هیچ منفذی برای نفوذ هوا وجود ندارد. در آخر کار دندانپزشک با ابزارهای مخصوصی روی آمالگام شکل می دهد تا ظاهری مانند دندان طبیعی داشته باشد و متناسب با خطوط سایر دندان های مقابل، خطوطی را روی دندان ترمیم شده حک می کنند و مطمئن می شود که دندان ترمیم شده برای مصرف خوراکی ها مناسب و آماده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید